• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Booking

Vi tager stilling til programmet halvårligt. Omkring 1. oktober for forårsprogrammet og omkring 1. marts for efterårsprogrammet.
Hvis du vil spille i Lyngby-Taarbæk Jazzklub, skal du sende materiale til lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk. Gerne med links til lyd- eller videoeksempler af rimelig kvalitet. Send venligst ikke for store filer.
Vi kan ikke love, at vi svarer på henvendelsen, men alle henvendelser bliver set og behandlet seriøst, og vi fører en liste med alle relevante emner.
Vi får langt flere forespørgsler om engagementer, end vi har mulighed for at gennemføre. Så når repertoiret skal fastlægges, bliver der taget udgangspunkt i emnelisten samt emner, som bestyrelsesmedlemmerne har hørt ved koncerter andre steder f.eks. til Copenhagen Jazzfestival.
Honorarer
Vores økonomi tillader desværre ikke de store honorarer. For en koncertaften med to sæt á 50 minutter kan klubben tilbyde musikerne et honorar på lidt over Dansk Musikerforbunds minimumstarif for rytmisk musik, jazz/folk/rock. Dertil et nystemt klaver, et måltid mad og drikkevarer samt en god atmosfære med et engageret og lydhørt publikum.
Vi vil hellere betale til musikere end til agenter.