• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søren Ulrik Thomsen og Det Glemte Kvarter – UDSOLGT

21. februar kl. 19:00 - 21:00

Køb Billet

I 2012 inviterede digteren Søren Ulrik Thomsen de seks musikere fra Det Glemte Kvarter til at skrive musik til hans digte. Siden da har de sammen bl.a. udgivet 4 albums, vundet en DMA Jazz 2013 og spillet et hav af udsolgte koncerter i hele landet.

Senest var Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter i 2022 aktuelle med ikke mindre end to albumudgivelser samt en audiopoetisk forestilling/installation, som spillede og stod opført på Den Frie Udstillingsbygning i København.

I samarbejdet mellem digter og orkester optræder musikalske elementer fra det stemningsmættede over i et renset og stiliseret udtryk. Derved får musikken enten digtet til at krystalliseres i en skarp medklang eller også sætter den digtet i et helt nyt lys under musikalsk modspil.

Musikken og poesien afspejler på mange måder menneskelige kompleksiteter og eksistentielle spørgsmål, som alle generationer må forholde sig til: kærligheden, døden, naturens- og byens rum; de glemte kvarterer, som går igen i Søren Ulrik Thomsens forfatterskab.

Søren Ulrik Thomsen er en af landets største digtere. Han har bevæget sig fra at erfare et mytologisk storbymiljø i 1980’erne over et mere religiøst og erkendelsesmæssigt rum i 1990’erne til at opnå en status som en nærmest folkelig poet i 2000-tallet. Søren Ulrik Thomsens forfatterskab er en enestående samling af poetiske, kloge og sanselige digte, som i samklang med essays og  poetikker vidner om et vægtigt og uomgængeligt forfatterskab.

Line up: Søren Ulrik Thomsen (oplæsning), Maja Schicker Hartnack (vokal/trommer), Anders Kirkegaard (guitar), Malene Brask Olsen (trommer/klarinet), Janus Rønn Lind Kobbersmed (klaver), Erik Olevik (bas), Mikkel Borrisholt Grevsen (trompet/horn/keys).

Arrangeret i samarbejde med Stadsbiblioteket i Lyngby Køb Billet

Detaljer

Dato:
21. februar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Arrangører

Lyngby-Taarbæk Jazzklub
Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne

Sted

Stadsbiblioteket i Lyngby
Lyngby Hovedgade 28
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps

Dørene åbnes for publikum en halv time før koncertstart.

Entré: Medlemmer 75 kr. Ikke-medlemmer 150 kr. Unge under 25 år og studerende med studiekort 75 kr.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af: