• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Maluba Orchestra

2021-11-24 kl. 20:00 - 22:30

Maluba Orchestra

De 3 komponister Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai er fundet sammen om en fælles passion for at skrive musik til et 13-personers ensemble, og har samlet et stærkt hold af erfarne musikere, kendt fra mange andre sammenhænge. De tre komponisters musik blander elementer fra alverdens stilarter, og spænder fra lyrisk og sakralt til vildt og medrivende. Besætningen er sammensat med bredde, både hvad angår alder, køn, baggrund og musikalsk stil, og skaber sammen et sprudlende og mangfoldigt musikalsk output, båret af både tæt ensemblespil og nogle af den danske jazzscenes stærkeste personlige stemmer.

Maluba Orchestra debuterede i Copenhagen Jazzfestival 2017, hvor Politikens anmelder gav koncerten 5 hjerter og kaldte den for “en engagerende lytteoplevelse, som ganske enkelt er noget af det bedste, jeg overhovedet har hørt under dette års jazzfestival”.

Maluba Orchestra’s debutalbum udkom på Stunt Records i 2019 (CD/LP/digital), og vandt en Danish Music Award for Årets Jazzudgivelse i 2020.

Line up: Fredrik Lundin/saxofoner og fløjter – Christina von Bülow/altsaxofon og fløjte – Pernille Bévort/tenorsaxofon, altfløjte og klarinetter – Jesper Løvdal/barytonsaxofon, altfløjte og klarinetter – Tomasz Dąbrowski/trompet og flygelhorn – Maj Berit Guassora/trompet og flygelhorn – Mia Engsager/basun – Annette Saxe/basbasun og tuba – Kasper Bai/guitar og direktion – Makiko Hirabayashi/piano og keyboards – Klavs Hovman/kontrabas og el-bas – Bjørn Heebøl/trommer – Marilyn Mazur/percussion og direktion

Køb Billet

Detaljer

Dato:
2021-11-24
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/22n2kykljz

Sted

Stadsbiblioteket i Lyngby
Lyngby Hovedgade 28
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps

Dørene åbnes for publikum en halv time før koncertstart.

Entré: Medlemmer 60 kr. Ikke-medlemmer 120 kr. Unge under 25 år og studerende med studiekort 60 kr.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af: