• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Little North med Kasper Tranberg og Viktor Spasov

26. januar kl. 20:00 - 22:30

Little North

Koncerten er et led i Little North trioens release tour for deres fjerde album “Familiar Places”

Med en fængslende lyd og en varm, intens tilstedeværelse, inviteres publikum fra første anslag, ind i musikkens dybder. Lyden af Little North er langt større, end den klassiske klavertrio-konstellation lægger op til. I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk jazztradition, og med en intensitet der trækker tråde til New York’s jazzscene, tilføjer Little North det næste spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz. Gruppen har for deres seneste udgivelser høstet anerkendelse vidt og bredt og begejstret både danske og internationale anmeldere.

På trioens fjerde  album “Familiar Places” udvider Little North deres allerede veldefinerede lyd med Kasper Tranberg (DK) på trompet og Viktor Spasov (SE) på guitar. Guitarens varme energi og det rå, ekspressive udtryk fra trompeten tilføjer nye musikalske dybder imens trioens stærke lyd løber som en rød tråd igennem albummet.

I mere end to årtier har Tranberg været en af de stærkeste stemmer på den europæiske jazzscene. Ved siden af sin solist-karriere er han blandt andet kendt for sit samarbejde med internationale stjerner som Marc Ducret, Steve Swallow, Tim Berne, Django Bates, Tyshawn Sorey, Gianluigi Trovesi og Yusef Lateef.

Svensk/Bosniske Viktor Spasov er en ung fremadstormende guitarist og sangskriver fra Stockholm. Hans let genkendelige og udtryksfulde lyd på guitaren er smukt integreret på “Familiar Places”.

Line-up: Benjamin Nørholm Jacobsen/piano – Martin Brunbjerg Rasmussen/bas – Lasse Jacobsen/trommer – Kasper Tranberg/trompet – Viktor Spasov/guitar

Detaljer

Dato:
26. januar
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8rj1shbo7i

Arrangør

Lyngby-Taarbæk Jazzklub
E-mail:
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Templet
Jernbanevej 16
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Dørene åbnes for publikum en halv time før koncertstart.

Entré: Medlemmer 60 kr. Ikke-medlemmer 120 kr. Unge under 25 år og studerende med studiekort 60 kr.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af: