• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KASOLA Trio – Jazz for børn – og deres voksne

2023-10-15 kl. 15:00 - 16:00

KASOLA Trio jazz for børn

Køb Billet

KASOLA Trio er jazz for børn og deres voksne. ​Tag med KASOLA Trio på en rejse rundt om solen og ned til det varme Vestafrika. Vi flyver med fuglene og besøger undervejs både stjernerne, Drømmeland og andre sære steder hvor alt kan ske!

KASOLA trio spiller originale kompositioner, og kombinerer inspiration fra jazz og traditionel musik fra Vestafrika og Skandinavien.

Lamine Cisshoko fortæller: ”Jeg er inspireret af mandinka-melodierne arvet fra mine griot-forfædre. Jeg fletter jazzmelodier sammen med orientalske melodier, nordisk folkemusik og improvisationer. Min kora er en blød og mystisk følgesvend, min stemme for harmoni og respekt.”

Glæd jer til en familiekoncert med levende musik fuld af skønhed, spiritualitet og pulserende rytmer. KASOLA Trio spiller jazz for børn og deres voksne.

Line up:

Katrine Suwalski/saxofon/fløjte/sang – Ayi Solomon/percussion/sang/dans – Lamine Cissokho/kora/sang

Katrine Suwalski er en vidtfavnende musiker og komponist. Hun har skabt sin egen særlige fusion af jazz og vestafrikanske rytmer. Hun kendes som leder af afro-jazz gruppen Another World, co-leder af BonNoir Trio og Rhythm & Wind. Som komponist er hun inspireret af jazzens mestre som Ellington, Mingus og Abdullah Ibrahim. Hendes musik bliver nu opdaget og anerkendt i Ghana, hvor hun har turneret regelmæssigt siden 2015.

Lamine Cissokho er fra Casamance-regionen i det sydlige Senegal og kommer fra en familie af mandinka-griots, hvis traditioner dateres tilbage til det 14. århundrede. Koraen overføres fra far til søn, ligesom melodierne og teknikken. Lamine har boet i Sverige siden 2001 og har optrådt på koncerter og festivaler i over femten lande blandt andet sammen med Youssou N’Dour.

Ayi Solomon, virtuos percussionist, bor i Danmark. Ayi Solomon voksede op i Accra, men forlod Ghana i begyndelsen af 80’erne med reggaebandet Classic Vibes. Siden da har han skabt en stor karriere på den internationale jazz- og verdensmusikscene. Han spiller med med Kojo Antwi (GH) i Ghana og har spillet med musikere som: Randy Brecker, Jerry Bergonzi, Adam Nussbaum. Især kendt i DK for sit samarbejde med New Jungle Orchestra og Palle Mikkelborg. Han er co-producer på 6 albums med Katrine Suwalski og spiller med hende i grupperne BonNoir Trio, Another World, Trommetrolden mv.​

Billetpris: 50 kr. for voksne og gratis for børn

Arrangeret i samarbejde med Søndagsmatinéerne på Lindegaarden

Se billeder fra en tidligere børnejazzkoncert her.

Køb Billet

Detaljer

Dato:
2023-10-15
Tidspunkt:
15:00 - 16:00

Arrangører

Lyngby-Taarbæk Jazzklub
Søndagsmatinéerne på Lindegaarden

Sted

Kulturstedet Lindegaarden
Peter Lunds Vej 8
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Dørene åbnes for publikum en halv time før koncertstart.

Entré: Medlemmer 60 kr. Ikke-medlemmer 120 kr. Unge under 25 år og studerende med studiekort 60 kr.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af: