• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fredrik Moth Five

2021-09-01 kl. 20:00 - 22:30

Fredrik Moth Five hører til kategorien ”upcoming bands”, og det er vel ikke den værste kategori at befinde sig i. Gruppens medlemmer er unge og aktive i det danske jazzmiljø med stærke musikalske personligheder. I Fredrik Moth Five smelter de markante musikalske personligheder sammen til en samlet musikalsk fortælling. Kompositionerne er skrevet af Fredrik Moth, men musikken bliver skabt i fællesskab med plads til den enkeltes stemme.

Kvintetten udgav sin første plade i 2016 som blev meget vel modtaget af pressen, der b.la. andet skrev: ” (…) Alle formuleret gennem de virkelig velskrevne sange, som de fem musikere forholder sig til. Dette er ikke en jam, slet ikke, det er inspireret samarbejde, hvor musikalsk helhed er målet. Det står 8-0 i pausen. Melodierne fanger. Og det swinger”. – Henrik Woldsgaard, Jazzspecial.

Gruppens nyeste album: “Take The B – Train”, udkom i 2020 og er inspireret af hverdagens ture med S-togslinje B mod Vestegnen. Musikken er både minimalistisk og smuk og kompleks og udfordrende. Så kom og hør om I kan genkende stemningen.

Line up: Fredrik Moth/sax – Mads Nørgaard/guitar – Benjamin Nørholm/piano – Martin Brunbjerg Rasmussen/bas – David Besiakov/trommer

Køb Billet

Detaljer

Dato:
2021-09-01
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/en6lif6n9v

Sted

Templet
Jernbanevej 16
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Dørene åbnes for publikum en halv time før koncertstart.

Entré: Medlemmer 60 kr. Ikke-medlemmer 120 kr. Unge under 25 år og studerende med studiekort 60 kr.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af: