• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Baryl

2023-09-27 kl. 20:00 - 22:30

Køb Billet

Siden deres debut i 2021 har Baryl med vibrafonist og komponist Viktoria Søndergaard i front markeret sig på den danske jazzscene med frygtløs og legende originalmusik. Gruppen udgav debutalbummet ”Allerede mandag?” i 2021 og blev ugens album på P8-jazz. Desuden fik bandleader og vibrafonist Viktoria Holde Søndergaard både Tivolis jazzpris og Aarhus Jazz Festivals talentpris.

I foråret 2022 vandt de ”Jazzkonkurrencen”, som er Danmarks ældste og største jazzkonkurrence for unge musikere og har eksisteret siden 2002. Politiken skrev: “Om ikke mange år kan barylerne ende med at blive en af landets mest efterspurgte grupper. De er i hvert fald ved at støbe fundamentet til noget rigtig stort.” Baryl udgav album nummer to, ”Hva´ fanden sker der?”, i maj 2023.

Baryl er nordisk legende Jazz, der får din morgenkaffe til at vibrere i takt til musikken. De spiller originale kompositioner af bandets vibrafonist, Viktoria Søndergaard. Musikken er skrevet med fokus på at udfordre og lege med lytterens forventninger til jazzmusik. Baryl giver dig i venlige og legende melodier, enkle og skæve rytmer, din hverdags pulserende liv, et øjebliks ro og eftertænksomhed.

Line up: Viktoria Søndergaard/vibrafon – Lasse Damsgaard Andersen/altsax – Lukas Loeb/bas – Laurits Schmidt Eriksen/trommerKøb Billet

Detaljer

Dato:
2023-09-27
Tidspunkt:
20:00 - 22:30

Sted

Templet
Jernbanevej 16
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Dørene åbnes for publikum en halv time før koncertstart.

Entré: Medlemmer 60 kr. Ikke-medlemmer 120 kr. Unge under 25 år og studerende med studiekort 60 kr.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af: