• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Artur Tuznik Sextet

2023-10-25 kl. 20:00 - 22:30

Køb Billet

Line up: Artur Tuznik/klaver, komposition – Ned Ferm/tenorsaxofon – Erik Kimestad/trompet – Petter Hängsel/trombone – Anders “AC” Christensen/kontrabas – Simon Albertsen/trommer

Artur Tuznik Sextet spiller akustisk jazz inspireret af Charles Mingus og Nina Simone blandet med slavisk folkemusikmotiver og impressionistiske harmonier – hvor Tuznik, med sine melodiske kompositioner, udtrykker sin tydelige fascination af natur, spiritualisme og musikalsk skønhed. Med original musik, virtuositet og personlig klang præsenterer han et stærkt band, som er i stand til og ikke bange for at blande intens energi, spontane improvisationer med lyriske næsten meditative ballader.

Spring” er titlen på den nyeste udgivelse fra Artur Tuznik Sextet. Albummet er blevet rost i international presse og Tuznik blev nomineret til Danish Music Awards 2022 i kategorien “Årets Bedste Jazzkomponist”

Artur Tuznik er pianist og komponist og har boet i Danmark siden 2008. Hans genkendelige stil har rødder i lyden af skandinavisk jazz og er inspireret af impressionismens harmonier og folkemusikkens sprog fra hans polske oprindelse. Med udgivelser af hans trio og kvintet har Artur været beskrevet som “en usædvanligt begavet improvisator”, og som vinder af nogle af de vigtigste jazzkonkurrencer i Europa har han fået ry for at være en af de mest lovende pianister i sin generation. Tuznik har studeret på både Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og i hans kompositioner og ensembler arbejder han ofte på kryds og tværs af klassisk og rytmisk musik.

I Danmark har Artur været aktiv som bandleader, sideman og komponist og arbejdet med Tomasz Stanko, DR BigBand, Thomas Agergaard, Thomas Blachman, Lennart Ginman, Alex Riel, Nils Davidsen, Mads Vinding, Janne Mark, Claus Waidtløv, Anders Mogensen, Nicolai Munch-Hansen og mange flere. På det seneste har Tuznik været en del af flere produktioner i DR Koncerthuset bl.a. “P8 Jazz-Alive” og “DR Fredagsscenen” hvor han spillede og præsenterede sin musik live på DR2 og radio P8.Køb Billet

Detaljer

Dato:
2023-10-25
Tidspunkt:
20:00 - 22:30

Sted

Templet
Jernbanevej 16
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Dørene åbnes for publikum en halv time før koncertstart.

Entré: Medlemmer 60 kr. Ikke-medlemmer 120 kr. Unge under 25 år og studerende med studiekort 60 kr.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af: