• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Jazzklub

– vi ser frem til Vinterjazz og foråret

Vi afsluttede efterårssæsonen den 7. december på traditionel vis med gløgg, æbleskiver, julelotteri med mange gode cd’er og ikke mindst med en i flere uger udsolgt koncert med Sophisticated Ladies med Christina Dahl og Ole “Fessor” Lindgren. Bedre afslutning på sæsonen kunne man ikke tænke sig, og vi starter den nye sæson med endnu en udsolgt koncert.

Forår 2023

Forårsprogrammet består af syv spændende koncerter og som sædvanlig med musik af høj kvalitet fremført af nye såvel som mere erfarne navne. Koncerterne bliver afholdt i Templet, og en børnejazzkoncert arrangeres i samarbejde med Søndagsmatinéerne på Kulturstedet Lindegaarden.

Programmet kan ses herunder eller i fanen Koncerter med yderligere beskrivelse af koncerterne. Tryk på overskrift eller billede for at få mere at vide og for at købe billetter. Tryk dernæst på “Køb billet” knappen for at købe billetter.

  • Jeppe og Jazzhyænerne

    12. februar kl. 15:00 - 16:30 at Kulturstedet LindegaardenJeppe og Jazzhyænerne

    Børne-tv-vært Jeppe Vig Find („Lille Nørd“ og „Sommersummarum“, DR) er på en musikalsk mission i selskab med sine trofaste Jazzhyæner. Sammen vil de 5 sprudlende musikere udbrede jazzens toner og skæve univers til børn. Det sker med legende improvisationer, vilde soloer og glad swing!

Tidligere koncerter

Se billeder fra de tidligere koncerter i menuen Koncerter.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune og Statens Kunstfond