• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Jazzklub

– og velkommen til forårssæsonen 2024

 

Forår 2024

Til forårssæsonen har vi sammensat et program af seks koncerter med noget af det bedste, der kan opdrives på den danske jazzscene lige nu. Det er både med etablerede navne og nogle af de nye talenter, der hele tiden dukker op. Karakteristisk for dem alle er et højt musikalsk niveau og rødderne dybt forankret i den moderne jazztradition. Den 24. januar lagde vi ud med Andreas Toftemark Quartet bestående af den nye generation af etablerede jazzmusikere med internationale uddannelser og store ambitioner om at skabe en ny version af den klassiske jazzkvartet anno 2024.

Koncerterne bliver afholdt i Templet, og en koncert arrangeres i Fennebergsalen på Stadsbiblioteket i samarbejde med Stadsbiblioteket i Lyngby.

Programmet er klart og kan ses herunder eller i fanen Koncerter med yderligere beskrivelse af koncerterne. Tryk på overskrift eller billede for at få mere at vide og for at købe billetter. Tryk dernæst på “Køb billet” knappen for at købe billetter.

Billetsalget startede den 4. januar og den første koncert med Andreas Toftemark Quartet blev hurtig udsolgt, det blev de næste også, og nu er samtlige koncerter i forårssæsonen udsolgt. Det har vi aldrig oplevet før. Der er oprettet ventelister til de resterende koncerter, som man kan skrive sig på via billetsalgslinket, så det er altså klogt at være i god tid, hvis man vil sikre sig en billet.

Billetsalget til efterårsprogrammet vil åbne i starten af august.

Der er ingen kommende begivenheder.

Tidligere koncerter

Se billeder fra de tidligere koncerter her.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune og Statens Kunstfond