• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Jazzklub

– nu starter efterårssæsonen

 

Efterår 2023

Til efterårssæsonen har vi sammensat et program af syv koncerter med noget af det bedste, der kan opdrives på den danske jazzscene lige nu. Det er både med etablerede navne og nogle af de nye talenter, der hele tiden dukker op. Karakteristisk for dem alle er et højt musikalsk niveau og rødderne dybt forankret i den moderne jazztradition. Den 13. september lægger vi ud med Lis Wessbergs band Yellow Map, der er et nyt band, men bestående af nogle af vores mest erfarne danske jazzmusikere.

Koncerterne bliver afholdt i Templet, og en børnejazzkoncert arrangeres i samarbejde med Søndagsmatinéerne på Kulturstedet Lindegaarden.

Programmet er klart og kan ses herunder eller i fanen Koncerter med yderligere beskrivelse af koncerterne. Tryk på overskrift eller billede for at få mere at vide og for at købe billetter. Tryk dernæst på “Køb billet” knappen for at købe billetter.

  • A Plane to Catch

    6. december kl. 20:00 - 22:30 at Templet

    A Plane to Catch består af nogle af danmarks førende unge jazzmusikere og spiller udelukkende originale kompositioner. Med inspiration fra musikere som Maceo Parker, Fela Kuti, Al Green, Eddie Harris, James Brown og mange andre, har bandet fundet sin helt egen funk, soul, latin, salsa, afrobeat, f...

Tidligere koncerter

Se billeder fra de tidligere koncerter i menuen Koncerter.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune og Statens Kunstfond