• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Josephine Philip and The Hope Band

2020-09-09 kl. 20:00 - 22:00

OBS! Pga. Covid-19 restriktionerne er koncerten flyttet til Kulturstedet Lindegaarden, Peter Lunds Vej 8, 2800 Kgs. Lyngby. Her er der plads nok til at holde god afstand, og forsamlingsgrænsen på de 50 personer vil blive overholdt.

Josephine Philip er kendt fra populærmusikkens verden. Josephine er en virkelig spændende artist, som har bevæget sig i mange retninger og med interessante samarbejder i bagagen. Hun er velourstemmen fra pop-noir bandet Darkness Falls, som hun har sammen med bassist og guitarist Ina Lindgreen. Blandt andet har hun været en del af pop-duoen JaConfetti sammen med Ane Trolle og har bidraget med vokal og komposition til Trentemøllers egne produktioner. Ligeledes er hun også en del af performanceduoen Philip I Schneider sammen med sangerinden og komponisten Hannah Schneider hvor de skaber forførende rummelige kompositioner, der engagerer både krop, ører og sind. Lige nu arbejder Josephine også på sit første soloalbum.

Til denne aften har hun samlet en supergruppe af musikere til at spille med hende når de dykker ned i jazzens verden og spiller en blanding af gamle jazz standards, nyere kompositioner og blå ballader.

Line up: Josephine Philip/vokal – Mads Hyhne/trombone – Nikolaj Hess/klaver – Anders Holst/guitar – Anders Christensen (AC)/bas – Jakob Høyer/trommer

Køb billet:

Detaljer

Dato:
2020-09-09
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Arrangør

Lyngby-Taarbæk Jazzklub
E-mail:
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk
Hjemmeside:
https://lyngbyjazz.dk

Sted

Kulturstedet Lindegaarden
Peter Lunds Vej 8
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Hjemmeside:
kulturstedetlindegaarden.dk

Dørene åbnes for publikum en halv time før koncertstart.

Entré: Medlemmer 60 kr. Ikke-medlemmer 120 kr. Unge under 25 år og studerende med studiekort 60 kr.

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af: