• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Jazzklub

Herunder kan du finde de aktuelle koncerter for resten af forårssæsonen.

Billetterne kan købes via links her på siden. Du kan i øvrigt følge med i arrangementerne på hjemmesiden og i Facebook gruppen Lyngby-Taarbæk Jazzklub. Koncerterne kan ligeledes findes på www.livejazz.dk og på www.kultunaut.dk.

Flamenco Jazz Experience

Onsdag den 3. april 2019 kl. 20 i Templet, Jernbanevej 16, 2800 Kongens Lyngby

Entré: 100 kr., medlemmer og unge under 25 år 50 kr. Dørene åbnes kl. 19.30.

Køb billet her

Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.

I Flamenco Jazz Experience opstår et særligt møde mellem jazz og flamenco. To traditioner, som på trods af deres forskellighed har meget at byde hinanden, når man åbner for de indre strukturer.

Flamenco Jazz Experience har taget udfordringen op, gået i dybden og udviklet til sin helt egen sound, hvor flamencoguitar, cajónspil, flamencosang, klap og dansetrin mixer med jazztrommer, kontrabas og blæserklange. Gruppens nyskrevne materiale trækker på gamle flamencorytmer, nutidige fusionsklange og meget mere, som har fundet vej ind i det musikalske univers, hvor udtrykket både er jazzens improvisationer og spansk passion. Og det har overrasket og begejstret publikum. Ved Århus og Københavns jazzfestivaler har Flamenco Jazz Experience fået anmelderroser som ”en sound med fine overraskende effekter”, og ”nye linjer, indfald og udfald – med Flamenco Jazz Experience klæder de to genrer virkelig hinanden”.

Bag Flamenco Jazz Experience er en række spændende profiler bl.a. flamencosangeren og -danseren Maria Glisic, der er blandt de bedste herhjemme, cajón-spilleren Stephan Jarl, der spiller med topflamencomusikere i Madrid og arbejder worldwide med danseren Selene Muñóz. Saxofonisten Florian Navarro, som er kendt for sit legende virtuose spil og medlem af Århus Jazz Orquestra, trommeslageren Ulrik Bisgaard, som har markeret sig med samarbejder med kendte Buenos Aires-musikere, bassisten Jens Jefsen er en kendt sværvægter, der har spillet med en lang række danske og internationale navne, og kapelmester og guitarist Jens Viggo Fjord, som har leveret kvalitetsflamenco i en årrække og samarbejdet med fremtrædende spanske flamencokunstnere.

Line up: Maria Glisic/flamencosang og dans – Florian Navarro/altsax – Jens Balder/trombone -Stephan Jarl/cajón – Ulrik Bisgaard/trommer – Jens Jefsen/bas – Jens Viggo Fjord/guitar

Dexterity – Hyldest til en jazzlegende

Tirsdag den 9. april 2019 kl. 20 på Stadsbiblioteket i Lyngby, Lyngby Hovedgade 28,  2800 Kongens Lyngby

Entré: 100 kr., medlemmer og unge under 25 år 50 kr. Dørene åbnes kl. 19.30.

Køb billet her 

Med Mads Ole Erhardsen i rollen som Dexter Gordon og Jens Jefsen, der i 70erne spillede med Dexter himself tager fire danske jazzprofiler os med på en musikalsk lystvandring med Dexter Gordons populæreste numre og fortællinger om den farverige kunstner og hans intense og dybt originale saxofonspil.

Koncerten præsenterer et udpluk af Dexter Gordons mest originale jazzhits og blander musikken med fortællinger om hans farverige kunstnerliv.

Dexter Gordon var en stilskaber og storyteller på saxofonen. Han påvirkede generationer af saxofonister fra 40’ernes bebop og frem, og han spillede, med sine hyppige koncerter på Jazzhus Montmartre i 60’erne, en helt særlig rolle for udviklingen af dansk jazz.

Line up: Mads Ole Erhardsen/sax – Morten Haugshøj/guitar – Jens Jefsen/bas – Ulrik Bisgaard/trommer

Ben Webster Prize Winners

Onsdag den 1. maj 2019 kl. 20 i Templet, Jernbanevej 16, 2800 Kongens Lyngby

Entré: 100 kr., medlemmer og unge under 25 år 50 kr. Dørene åbnes kl. 19.30.

Køb billet her

Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.

Ben Webster ville være blevet 110 år i år, og for tiende gang markerer vi generalforsamlingsdagen med en gruppe sammensat af tidligere modtagere af Ben Webster Prisen.

I 2018 var der to prismodtagere nemlig Jan Harbeck og Henrik Gunde. Vi spurgte Jan Harbeck om han ville finde tre yderligere af de tidligere prisvindere at spille sammen med denne aften.

Det ville han heldigvis gerne, og han har lovet os en forrygende aften med udgangspunkt i Ben Websters repertoire.

Line up: Jan Harbeck/tenorsaxofon – Jan zum Vohrde/altsax – Henrik Gunde/piano – Lennart Ginman/bas – Ole Streenberg/trommer

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune og Statens Kunstfond