• Subscribe
    Fill something at the
    'Theme option > Overall Elements > Top Bar > Top Bar Subscribtion' section
  • Login
lyngbyjazz@lyngbyjazz.dk

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Jazzklub

 

Herunder kan du se, hvad vi byder på i efterårssæsonen.

Billetterne kan købes via links her på siden. Du kan i øvrigt følge med i arrangementerne på hjemmesiden og i Facebook gruppen Lyngby-Taarbæk Jazzklub. Koncerterne vil ligeledes kunne findes på www.livejazz.dk og på www.kultunaut.dk.

Efterår 2019

Onsdag den 11. september kl. 20.00 i Templet

Snorre Kirk & Stephen Riley

Den amerikanske tenorsaxofonist Stephen Riley, har turneret og indspillet med nogle af jazzens allerstørste stjerner som Wynton Marsalis, Norah Jones og Marcus Roberts. Med en sublim, silkeblød lyd og et usædvanlig musikalsk overskud, der er helt fritaget for clichéer, er Riley af et utal af anmeldere og musikere blevet spået til at blive en af tenorsaxofonens helt store stilskabere i de kommende år.

Snorre Kirk har nu for tredje gang inviteret ham til at spille med i sin gruppe.

Line up: Stephen Riley/tenorsax – Snorre Kirk/trommer – Magnus Hjorth/piano – Lasse Mørck/bas

Køb Billet

Onsdag den 25. september kl. 20.00 i Templet

Cool Sweetness Sextet

Denne sekstet er et resultat af et mangeårigt samarbejde mellem saxofonisten Jens Søndergaard og basunisten Anders Jacobsen.

Den amerikanske ”west coast” stil – også kaldet cool jazz – er den primære inspirationskilde. Frisk swingende og finurlig jazz som Mulligan, Pepper, Rosolino og Baker spillede den i Californien i 50’erne. Og med den svenske trompetist Mårten Lundgren som tredje blæser er sekstetten tæt på det originale sound og udtryk.

Line up: Jens Søndergaard/sax – Anders Jacobsen/trombone – Mårten Lundgren/trompet – Pelle von Bülow/guitar – Ole Skipper/bas – Aage Tanggaard/trommer

Køb Billet

Onsdag den 9. oktober kl. 20.00 i Templet

Oure Secret eller Our Little Secret

Deodato Sequir – herboende afrikansk trommeslager/perkussionist/vokalist og songwriter – har sammen med bassisten Niels Ryde formet et nyt musikalsk projekt kaldt “OURE SECRET” eller som det nu hedder ”Our Little Secret”.

Niels Ryde er en internationalt anerkendt bassist og komponist, som har mere en 35 års erfaring på den danske og internationale musikscene. Som bassist og komponist er han en stor personlighed og har medvirket i mange sammenhænge og CD-udgivelser i ind- og udland.

Bandet spiller egne kompositioner i Afro/jazz/Fusion stilen ” a la Weather Report, Fela Kuti, native afrique style, krydret med jazz/fusion. Lyrisk & powerfuld musik for krop & sjæl.

Line up: Deodato Sequier/tromme/perc/voc – Niels Ryde/bas – Frederik Moth/sax – Mads Nørregaard/guitar – Jacob Broholm/keys

Køb Billet

Onsdag den 9. oktober kl. 20.00 i Templet

OK NOK … KONGO

Op igennem 90’erne var det sprudlende og fantasirige Ok Nok Kongo toneangivende nationalt i en grad, der gav genlyd internationalt. Gruppen var en del af den smeltedigel af moderne balstyrisk jazz i fusion med både world og klassisk, som opstod på den københavnske scene det årti.

En perlerække af dansk jazz’ profiler er nu igen samlet for at tage på en musikalsk rejse, der bringer jazzhistorien langt ud over kanten af stilarter. Alt sammen tilrettelagt af kapelmester Thomas Agergaard. Med virtuositet og en smittende spilleglæde bevæger musikerne sig legende og ubesværet mellem frække temaer og farverige stemninger.

Line up: Thomas Agergaard/sax og fløjte – Anders Banke/sax og klarinet – Mikkel Ploug/guitar – Martin Maretti Andersen/trommer – Nils Bo Davidsen/bas

Køb Billet

Onsdag den 13. november kl. 20.00 i Templet

Live Foyn Friis

Live Foyn Friis er norsk, men har skabt sig en markant placering på den danske jazzscene. Hun har studeret i Tromsø, Stockholm, København og afsluttet med en kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Allerede som studerende gjorde hun opmærksom på sit talent ved i 2012 at blive kåret som “Årets unge jazz komponist” og ved Smukfest i 2018 vandt hun prisen for Best Performance i JazzCamp 2018.

Hun har skabt sig et navn, også internationalt. Ikke mindst på grund af sin helt personlige udgave af indie-jazz. Hun har turneret i Europa, USA, Afrika og Sydamerika både som solist og som del af forskellige orkestre og projekter.

Live Foyn Friis er en dygtig komponist og sangskriver og har modtaget flere priser for dette.
Denne aften vil hendes repertoire være en blanding af egne sange og standarder.
Hun akkompagneres af et stærkt, håndplukket hold af musikere.

Line up:   Live Foyn Friis/vokal – Artur Tuznik/piano – Adrian Christensen/bas – Daniel Sommer/trommer

Køb Billet

Onsdag den 4. december kl. 20.00 i Templet

Mads Tolling & The Mads Men

Jazz-violinist Mads Tolling har boet i USA siden 2000, hvor musikstudierne på Berklee i Boston begyndte. Det har indtil videre ført til to Grammy-priser og otte års medlemskab i henholdsvis bassisten Stanley Clarkes band og i crossover strygergruppen, Turtle Island Quartet.

Mads udkom i 2017 med projektet: Mads Tolling & The Mads Men – Playing the 60s. CD’en har fået store roser i verdenspressen, og er blevet spillet meget i jazzradioen i USA. Med på repertoiret er mange spændende arrangementer af kendte numre fra 60’ernes TV, film og radio.  Her kommer han med den danske version af ”Mads Men”, som består af den dygtige prisbelønnede polske pianist Artur Tuznik, Anders Fjeldsted er på bas og den rutinerede Karsten Bagge tager sig af trommerne.

Line up:  Mads Tolling/violin – Artur Tuznik/piano – Anders Fjeldsted/bas – Karsten Bagge/trommer

Køb Billet

Lyngby-Taarbæk Jazzklubs koncerter er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune og Statens Kunstfond